Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Tuunaamon vintti

Tuunaamon vintti

Lattia pinta-ala: n. 50 m2

Kiinteä varustelu: säädettävä valaistus ja lämmitys/jäähdytys, keittiönurkkaus varusteineen, wi-fi yhteys, tarvittaessa pöydät/tuolit

Muut varustelut erillisen varauksen/tarpeen mukaan.

Vintin kalustusta voidaan muokata asiakkaan tarpeiden mukaan.

Avoin ja valoisa Tuunaamon vintti soveltuu moneen käyttöön ja kalustusta voidaan muokata asiakkaan tarpeiden mukaan. Tilassa on keittonurkkaus ja vesipiste.

Tilassa voi järjestää yksityistilaisuuksia ja kokouksia sekä erilaisia kursseja/koulutuksia tai yksityisohjausta esim tanssissa. Tilaan voidaan laittaa pöydät ja tuolit max 15-20 hlölle ja sieltä löytyy keittiönurkkaus (hella, apk, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, jääkaappi), jossa on kahviastiasto 12 henkilölle. Tilassa on wi-fi yhteys. Tilaan kuljetaan portaita pitkin, yhteiskäytössä oleva aula ja wc tila sijaitsevat Tuunaamon alakerrassa. Portaat voidaan sulkea ylhäällä lapsiportilla. Kesällä tila on mahdollista viilentää sopivaksi. Lisäkuvia tilasta ja varusteista löytyy varaussivulta.

Tilaa voidaan muokata soveltuvaksi myös tilapäismajoitukseen/ AirBnB yöpymiseen varasängyillä (maks 4kpl)

Tilan kalustusta, valaistusta ja lämmitystä voidaan aina muokata asiakkaan tarpeiden mukaan sopivaksi. Mahdollisuuksina mm ompelutila, himmennetty tai tunnelmavalaistus, lasten disco, lasten ja aikuisten liikuntavälineitä (esim renkaat/trapetsi/kiipeilyköysi/ilmajoogakangas/nyrkkeilysäkki) sekä kokous/askartelupöydät ja tuolit.

Alakerran Werstaassa on tarvittaessa käytettävissä pyykinpesukone sekä kuivauskaappi. Mikäli kurssilla tarvitaan näitä, pitää käytöstä sopia erikseen tai varata tilaisuuden käyttöön myös Werstas.

Tilaan on mahdollista varata lisäpalveluna myös tarjoiluja. Mikäli sinulla on tarve tehdä tilassa etukäteisvalmisteluja varaathan myös siihen aikaa! Tilaan pääsee vasta kun oma varauksesi alkaa ja tila tulee olla tyhjä ja siivottu, kun aika päättyy.

Kuvagalleria