Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Nukkekoti -tuunausviikonloppu la 27.4.- su 28.4.2024

Nukkekoti -tuunausviikonloppu la 27.4.- su 28.4.2024

    Nukkekoti -viikonlopun aikana voit tehdä peruskorjauksen vanhaan itse tehtyyn taikka teollisesti valmistettuun nukkekotiin. Maalataan, tapetoidaan, hiotaan ja puunataan!

    Kurssi on suunnattu aikuisille, mutta kyllä siellä mukana voi hääriä kouluikäisiäkin! Lasten osallistumisesta pitää sopia erikseen sähköpostitse tai soittamalla! Näin siksi, koska tilaa on rajatusti. Huom! lapsista ei mene erillistä kurssimaksua.

    Voit myös rakentaa minikodin esimerkiksi pahvilaatikkoon, vanhaan paffiseen ompelukonelaukkuun, puulaatikkoon tmv tukevaan puolivalmiiseen/valmiiseen “aihioon”. Tällä kurssilla keskitymme sisustukseen ja ulkokuoreen, emmekä rakenna itse “nukkekotia” alusta asti. Nopeimmat kerkeävät varmasti miettiä myös valaistusta (patteri/sähkökäyttöisillä led-nauhoilla tällä kurssilla) sekä valmistaa myös huonekaluja kierrätysmateriaaleista. Toki voit kalustaa myös valmiskalusteilla, mutta silloin on hyvä miettiä talon mittasuhteita jo tuunausvaiheessa.

    Kurssimaksu on 45€/ henkilö ja kurssille voi tuoda omia materiaaleja mukaan. Tuunaamossa löytyy erilaisia materiaaleja käytettäväksi, mm tapettikirjoja, kankaita, nauhoja, hiomapaperia, liimaa, yms tarpeellista. Osa materiaaleista on maksullista (mm valoketjut) ja osa vapaassa käytössä. Akryylimaalejakin löytyy jonkin verran ja omia maalijämiä voi tuoda  mukaan. Maksutapoina materiaaleissa paikan päällä käteinen tai korttimaksu.

    Kurssiaika la 10-5 ja su 11-15, eväät voi ottaa mukaan ja Tuunaamosta saa kaffetta & teetä!