Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Avoin tuunaus -paja pe 28.4- su 30.4.2023

Avoin tuunaus -paja pe 28.4- su 30.4.2023

    Tuunamossa tuunataan omia pieniä mööbeleitä ja käyttöesineitä pe 28.4. klo 15.00-20.00 ja la 29.4-su 30.4. klo 11.00-16.00 kumpanakin päivänä

    Tämä paja soveltuu pienimuotoiseen tuunaukseen ja mukaan mahtuu max 6-7 henkilöä, hiukan riippuen projektien koosta. Tuunaukseen parhaiten sopivat projektit ovat pienehköjä, ja vain vähän korjausta/huoltoa tarvitsevat huonekalut, kehykset, hyllyt, kynttiläjalat, kukkapöydät, tuolit, jakkarat, leipälaatikot, yöpöydät tmv puiset esineet. Varsinaista korjausta/verhoilua emme tällä(kään) 🙂 kertaa tee, koska ne vievät enemmän aikaa ja vaativat myös omanlaista välineistöä. Toki, jos sinulla on pyörinyt nurkissa aloittamista vaativa projekti, saathan sen ottaa mukaan ja ajatella tämän viikonlopun aloitusrykäyksenä hommalle.

    Pajan aikana tutustumme monista pintakoristelutavoista krakelointi ja/tai decoupage -tekniikkaan ja käytämme niissä Frenchic Paint kalkkimaalisarjan omaa krakelointiainetta sekä servettejä.

    Tuunauspajan hinta on 45e/henkilö ja hintaan sisältyy 1 pieni purkki (250ml, ovh 19,50€) Frenchic paint maalisarjan maalia. Värisävyn ja maalisarjan voit itse valita! Myös käytössä koneet ja laitteet mitä talosta löytyy, hiomapapereita, liimaa, pakkelia yms sekä kahvi/tee/mehu & keksiä kumpanakin päivänä. Osta paikkasi nopsaan verkkokaupasta www.tilatuunaamo.fi!

    Myynnissä erikseen Frenchic Paint kalkkimaaleja, glittereitä sekä viimeistely- ja pintakäsittelyaineita, huonekalusiirtokuvia, riisipapereita, decoupagearkkeja ja muuta tuunausmateriaalia. Mukaan voi ottaa myös omia työvälineitä ja materiaaleja. Omille eväille löytyy jääkaappi.