Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Mietoisten oma Tuunaamo -shop ;)

Mietoisten oma Tuunaamo -shop ;)

    Tuunaamossa on myös pienen pieni putiikki, josta löytyy valikoima aivan ihania ja todella laadukkaita Frenchic Paint kalkkimaaleja sekä siveltimiä. Jos mieluista sävyä ei just ole hyllyssä, niin tilataan!

    Lisäksi löydät hyllyistä pienimuotoisesti askartelutarvikkeita, mm huovutusvillaa ja huovutusneuloja, helmiä, paljetteja ym hiukan sesonginkin mukaan. Kysy, niin katsotaan mitä varastoista löytyy. Kaikki eivät aina mahdu esille! Suunnitteilla myös askarteluun tee-se-itse settejä, mutta näistä lisää tuonnempana.

    Jos tulee äkillinen pikku lahjan tarve, niin siihenkin löytyy apu. Jotakin vanhaa, jotakin uutta, jotakin sinistä ja jotakin… muuta? Tuunattuja sisustusesineitä ja huonekaluja ainakin vaihtelevasti. Tai vaikka namia karkkihampaan kolotukseen! Tyrkyllä tällä hetkellä mm Candy Clubin somat namipurkit, naamioi yksi sellofaaniin ja kiikuta lahjaksi. Tai Three Bluedirds:in valloittavan värikkäät tiskirätit, esim kukka tai eläinaiheilla. Sopii pirkolle ja patelle.

    Lähiaikoina tulossa myös käsin valmistettua saippuaa ja ihonhoitotuotteita Modern Hippie:ltä sekä Hilltop Design:iltä, kylpybuffereita Spongelle´:lta sekä istutettavia kortteja Bower Studiolta!! Tuuhan siis käymään.

    Auki ollaan aina kun kotona hääritään, ja sopimuksestakin.