Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Frenchic Paint kalkkimaalit meiltä!

Frenchic Paint kalkkimaalit meiltä!

    Tuunaamosta löydät kaikenlaiseen askarteluun, tuunaukseen sekä huonekalujen ja kodin pintojen uudistamiseen sopivat Frenchic Paint kalkkimaalisarjan maalit ja työvälineet. Olemme Vakka-Suomen alueen virallinen jälleenmyyjä ja Tuunaamon omissa myyntituotteissa on myös käytetty sarjan maaleja 🙂

    Värivalikoima lisääntyi huimasti marraskuussa, kun mukaan tuli uudet herkulliset Wall paint ja Trim paint värisävyt. Myös Al Fresco, Lazy Range sekä Original sarjoihin tulee väritäydennyksiä. Maaleja on saatavana väristä/sarjasta riippuen 250ml, 500ml tai 750ml purkeissa. Tammikuussa tulossa jälleen täydennystä väreihin!

    Isot 2,4l seinämaalipurkit ovat tilattavissa erikseen, niitä emme pysty tilan vuoksi pitämään varastossa suoraan ostettavana.

    Meiltä löydät maalaukseen myös sablonia, siveltimiä, näppäriä ja hyvälaatuisia maaliteloja, rajausteippiä, huonekalujen puhdistamiseen ja maalattavan pinnan valmisteluun hiomatyynyjä sekä Sugar Soap puhdistusainetta sekä mallattujen pintojen viimeistelyyn vahoja sekä pintakäsittelyaineita.

    Tule tutkimaan värikarttaa ja ihastumaan pehmeisiin ja harmonisiin sävyihin. Jopa alkaa projektisormet syyhytä, ja maalikärpäsen purtua näet kohta koko kodin uusin silmin 😉