Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Syksyinen kranssityöpaja 22.10.2022

Syksyinen kranssityöpaja 22.10.2022

    Tuunaamolla la 22.10.22 klo 11.00-15.00

    Syksyisessä työpajassa valmistetaan kierrätetyistä pesulahenkareista, vanhoista kirjoista ja erilaisista naruista kransseja sekä ovi-, pöytä- tai seinäkoristeita. Myös muita materiaaleja voidaan käyttää työpajan aikana ja Tuunaamossa onkin jonkinmoinen valikoima jo kransseihin sopivia koristeita.

    Tämä työpaja sopii aikuisille ja nuorille, sekä lapsille oman aikuisen seurassa. Päivän aikana ehtii valmistaa vähintään yhden työn, ja mitä todennäköisimmin vielä toisenkin. Pajaan voidaan ottaa maksimissaan 10 henkilöä, joten varaa paikkasi nopsaan! Työpajan hinta on 15e/hlö ja se sisältää materiaalit ja koristeet henkaritähteen. Mahdolliset lisätyöt hinnoitellaan käytettyjen materiaalien mukaan.

    Pajaan saa toki halutessaan tuoda myös omia materiaaleja Tuunaamon tarvikkeiden lisukkeeksi. Erityisesti vanhat joulukoristeet, erilaiset koristenauhat, pitsit, luonnonmateriaalit ynnä muut sopivat mainiosti tänne.

    Päivän aikana voidaan kahvitella sujuvasti työn lomassa! Omille eväillekin löytyy tilaa jääkaapista, jos haluaa ottaa jotakin mukaan.