Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Syksyinen kranssityöpaja 18.10.2023

Syksyinen kranssityöpaja 18.10.2023

    Tuunaamolla to klo 17.00-20.00

    Syksyisessä työpajassa voi valmistaa kranssipohjan kierrätetyistä pesulahenkareista, sanomalehdestä tai pahvista. Kranssin voi päällystää naruilla, vanhoilla neuleilla (neulepaidat, kaulahuivit hyviä) tai solmeilemalla. Kranssin voi koristella vanhoista kirjoista ja erilaisista naruista valmistetuilla koristeilla, tekokukilla, nahoilla, pitseillä ym.

    Myös muita materiaaleja voidaan käyttää työpajan aikana ja omiakin tarvikkeita voi napata mukaan! Erityisesti vanhat joulukoristeet, erilaiset koristenauhat, pitsit, luonnonmateriaalit ynnä muut sopivat mainiosti tänne. Jos haluat tuunata vanhan nyppyyntyneen neuleesi kranssiksi niin sekin käy 🙂

    Tämä työpaja sopii aikuisille ja nuorille, sekä lapsille oman aikuisen seurassa. Illan aikana ehtii valmistaa vähintään yhden työn, ja mitä todennäköisimmin vielä toisenkin. Pajaan voidaan ottaa maksimissaan 10 henkilöä, joten varaa paikkasi nopsaan! Työpajan hinta on 20e/hlö ja se sisältää materiaalit ja koristeet yhteen työhön valintasi mukaan. Mahdolliset lisätyöt hinnoitellaan käytettyjen materiaalien mukaan.

    Kurssin aikana voidaan kahvitella sujuvasti työn lomassa! Omille eväillekin löytyy tilaa jääkaapista, jos haluaa ottaa jotakin iltapalaa mukaan.