Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Perhesirkustelua Tuunaamossa 28.3.2023 alkaen!

Perhesirkustelua Tuunaamossa 28.3.2023 alkaen!

    Tuunaamo alkaen ti 28.3 – 2.5.2023 (yht 6 kertaa) klo 17.30-18.15 Naperot 1-3v ja klo 18.30-19.15 Tenavat 4-6 vuotta

    Perhesirkus on lapsen ja aikuisen yhteinen hauska harrastus. Sirkustelut kestävät 45 min/kerta ja niiden aikana kaikki pääsevät harjoittelemaan leikinomaisesti sirkustekniikan alkeita ja tutustumaan erilaisiin sirkusvälineisiin.

    Naperoiden ryhmä on alle 1-3v ja Tenavien ryhmä 4-6v oman aikuisen kanssa. Hinta aikuinen +lapsi 55e/6krt. Sisarukset + 20e.

    Leikkien ja harjoitteiden valinnassa kiinnitetään huomiota kehon käyttöön, perus liikkumistaitoihin ja niiden harjoituttamiseen, koordinaatiokyvyn kehittämiseen ja ryhmässä toimimiseen. Tunneilla käytetään välineinä mm. erilaisia palloja, renkaita, vanteita, hernepusseja, huiveja, lautasia, diaboloja, hyppynaruja, ilmajoogaliinoja ja devil stickejä. Osa harjoitteista tehdään musiikin kanssa ja osa ilman. Vanhemmat ovat mukana tunneilla ja heidän kanssaan lapset saavat harjoitella mm. akrobatiaa ja erilaisia temppuja. Eli liikuntaan sopivat vaatteet kaikille päälle!

    Tunnin alussa lämmitellään erilaisten leikkien sekä mielikuvien avulla. Lämmittelyn jälkeen harjoitellaan akrobatiaa ja välineiden käyttöä. Tunti loppuu yhteiseen loppurauhoittumiseen. Kurssilla opittuja temppuja ja leikkejä voi hyvin tehdä myös kotona oman vanhemman kanssa. Mitään ei tarvitse osata etukäteen, harjoitellaan kaikki yhdessä!