Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Kirjatuunausta joulumielellä 20.11.22

Kirjatuunausta joulumielellä 20.11.22

    Tuunaamossa su 20.11.22 klo 12-16.30

    Kirjatuunauksessa pääset laittamaan vanhat opukset hyötykäyttöön ja pelastamaan kellastuneet sivut paperinkierrätykseltä!

    Kirjat muuntuvat pajassa joulukoristeiksi, korteiksi, korurasioiksi ja vaikka kranssin tai joulukuusen koristeiksi! Tehdään ensin yhdessä 1-2 työtä ja sen jälkeen saa laittaa oman luovuuden peliin. Ideoita voi etsiä Tuunaamon kirjastosta tai mallitöistä.

    Mukaan tarvitset vain itsesi ja jos kotona sattuu olemaan kanneltaan nätti, mutta muuten jo ikääntynyt kirjallisuuden mestariteos (josta pystyt hyvällä omalla tunnolla nappaamaan matskua uusiokäyttöön), niin koppaa se kassiin mukaan! Tuunaamossa on materiaalia myös tarjolla, joten oma kirja ei ole välttämätön.

    Paja sopii kaiken ikäisille tuunaajille, pienimmät lapset toki vain oman aikuisen seurassa ja avustuksella. Pajamaksu on aikuisilta 15e /hlö sis materiaalit ja tarvikkeet sekä ohjauksen, ja kahvit toki myös! Varaa aikuisten paikat verkkokaupasta www.tilatuunaamo.fi ja lasten maksut sovitellaan ahkeruuden mukaan paikan päällä 🙂Maksutapa näille käteinen tai Mobilepay. Alle kouluikäiset maksutta mukaan. Lapset voit ilmoittaa viestillä taikka info@tilatuunaamo.fi, niin osaan varata paikkoja!