Siirry suoraan sisältöön

Perhesirkustelu (6x45min) Naperot 1-3v ti klo 17.30-18.15

55,00 

Perhesirkus on lapsen ja aikuisen yhteinen hauska harrastus. Sirkustelut kestävät 45 min/kerta ja niiden aikana kaikki pääsevät harjoittelemaan leikinomaisesti sirkustekniikan alkeita ja tutustumaan erilaisiin sirkusvälineisiin.

Naperoiden ryhmä on 1-3v ja Tenavien ryhmä 6-4v oman aikuisen kanssa. Hinta aikuinen + 1 lapsi 55e/6krt. Sisarukset + 20e. (valitse verkkokaupasta ostoskoriin vielä tuote Perhesirkustelu sisarusmaksu ja kappalemäärä sisarusten määrän mukaan, jos ilmoitat mukaan useamman lapsen)

Tunnin alussa lämmitellään erilaisten leikkien sekä mielikuvien avulla. Lämmittelyn jälkeen harjoitellaan akrobatiaa ja välineiden käyttöä. Tunti loppuu yhteiseen loppurauhoittumiseen. Kurssilla opittuja temppuja ja leikkejä voi hyvin tehdä myös kotona oman vanhemman kanssa. Mitään ei tarvitse osata etukäteen, harjoitellaan kaikki yhdessä!

Varasto loppu

Leikkien ja harjoitteiden valinnassa kiinnitetään huomiota ikätasoiseen kehon käyttöön, perus liikkumistaitoihin ja niiden harjoituttamiseen, koordinaatiokyvyn kehittämiseen ja ryhmässä toimimiseen. Tunneilla käytetään välineinä mm. erilaisia palloja, renkaita, vanteita, hernepusseja, huiveja, lautasia, diaboloja, hyppynaruja sekä ilmajoogaliinoja. Osa harjoitteista tehdään musiikin kanssa ja osa ilman. Vanhemmat ovat mukana tunneilla ja heidän kanssaan lapset saavat harjoitella mm. akrobatiaa ja erilaisia temppuja. Eli liikuntaan sopivat vaatteet kaikille päälle!

Kurssipäivä tiistaisin 28.3-2.5.2023

Aika klo 17.30-18.15