Siirry suoraan sisältöön

Näytetään kaikki 8 tulosta

Täältä löytyy mukavat ja kevyet tanssitossut itämaisen tanssin lisäksi niin jazz -tanssiin, moderniin tanssiin kuin vaikka joogaan tai voimisteluun. Osa tanssitossuista on ns. puolitossuja joissa varpaat ovat peitossa, osa taas päkiätossuja joissa varpaat ovat näkyvissä. Molemmissa malleissa päkiän alla on nahkapalat helpottamassa piruetteja ja käännöksiä. Näiden lisäksi löytyy vielä kokotossuja, tanssikenkiä ja kenkätarvikkeita, jotka sopivat moneen menoon.

Valtuutettuna Capezion tuotteiden jälleenmyyjänä kauttani voi tilata varastossa olevien tuotteiden lisäksi myös monia muita Capezion kenkä- ja tossumalleja ja tanssitarvikkeita sekä eri värejä/kokoja myös esitellyistä malleista.

Tossuissa on tärkeää löytää sopiva koko, ja useimmiten ohjeena on noin yksi numero normaalijalkinetta pienempi koko. Tanssitossut usein nimittäin muokkaantuvat ja hieman venyvät käytössä, ja erityisesti puolitossuissa ja päkiätossuissa hyvä istuvuus takaa sen että jalkine pysyy paikoillaan kunnolla. Koot ovat pääasiassa S;M;L tai amerikkalaisella numeromitoituksella.