Siirry suoraan sisältöön

Tuunaamon vintti

19,80 – 25,30 € / tunti

Lattia pinta-ala: n 50 m2

Kiinteä varustelu: säädettävä valaistus ja lämmitys/jäähdytys, keittiönurkkaus varusteineen, wi-fi yhteys, tarvittaessa pöydät/tuolit

Muut varustelut erillisen varauksen/tarpeen mukaan.

Tilaa voidaan muokata soveltuvaksi myös tilapäismajoitukseen/ AirBnB yöpymiseen varasängyillä (maks 4kpl)

Valitse aika kalenterista

Avoin ja valoisa Tuunaamon vintti soveltuu moneen käyttöön. Tilassa voi järjestää yksityistilaisuuksia ja kokouksia sekä erilaisia kursseja/koulutuksia tai yksityisohjausta esim tanssissa. Tilaan voidaan laittaa pöydät ja tuolit max 15-20 hlölle ja sieltä löytyy keittiönurkkaus (hella, apk, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, jääkaappi), jossa on kahviastiasto 12 henkilölle. Tilassa on wi-fi yhteys. Tilaan kuljetaan portaita pitkin, yhteiskäytössä oleva aula ja wc tila sijaitsevat Tuunaamon alakerrassa. Portaat voidaan sulkea ylhäällä lapsiportilla. Kesällä tila on mahdollista viilentää sopivaksi.

Tilan kalustusta, valaistusta ja lämmitystä voidaan aina muokata asiakkaan tarpeiden mukaan sopivaksi. Mahdollisuuksina mm ompelu-/askartelutila, lasten disco, aikuisten & lasten liikuntavälineitä sekä kokous/askartelupöydät ja tuolit.

Välineet lasten liikuntaan ovat esim aistikeinu, riippuva säkkituoli/pesä, Gonge karuselli, Gonge body wheel, renkaat, trapetsi, kiipeilyköysi, ilmajoogakangas, Gonge air board tasapainolaudat ja voimistelumatot/alastulopehmusteet. Aikuisillekin sopivia välineitä ovat ilmajoogakankaat, trapetsi sekä renkaat, tasapainovälineet, Gymstick Powerslider treenilaudat, Gymstick Original jumppakeppi vastuskuminauhoilla, Balance Trainer puolipallo, pähkinäpallo ja nyrkkeilysäkki & pistarit.

Discotunnelmaa ja fiilistä saa luotua tilaan useilla värivaloilla, ihanasti kimaltavalla discopallolla sekä tietysti savukoneella! Kevyempään fiilistelyyn ja tunnelman luomiseen on käytettävissä wi-fi ohjattu ja portaattomasti säädettävä valaistus.

Alakerran Werstaassa on tarvittaessa käytettävissä pyykinpesukone sekä kuivauskaappi. Mikäli kurssilla tarvitaan näitä, pitää käytöstä sopia erikseen tai varata tilaisuuden käyttöön myös Werstas.

Tilaan on mahdollista varata lisäpalveluna myös tarjoiluja. Mikäli sinulla on tarve tehdä tilassa etukäteisvalmisteluja varaathan myös siihen aikaa! Tilaan pääsee vasta kun oma varauksesi alkaa ja tila tulee olla tyhjä ja siivottu, kun aika päättyy.

Saatat myös pitää...