Siirry suoraan sisältöön

Kulmakamari

16,00 /tunti

Lattia pinta-ala: n12 m2

Kiinteä varustelu: kalustus esim etätyöskentelyyn tai AirBnB -yöpymiseen sopiva, wi-fi yhteys

Muut varustelut/muutokset tarpeen mukaan.

Yöpymisvaraus tehdään seuraavasti: saapumispäivä klo 13.00- seuraava päivä klo 12.00 (1h siivousaika varausten välissä)

Valitse aika kalenterista

Kulmakamari sopii AirBnB yöpymiseen, etätyötilaksi tai vaikka asiakastapaamisiin tai pienen porukan kokouksiin(2-4hlöä). Täällä voit rauhassa hoitaa työasioita tai rentoutua muuten vain, vaikka selailemalla Tuunaamon kirjaston kädentaitokirjallisuutta tai nettiä.

Tilaa voi myös vuokrata yhdessä muiden tilojen kanssa, ja aina yläkerran ollessa vapaana voit käyttää myös keittonurkkausta.

Tilaan on mahdollista varata lisäpalveluna myös tarjoiluja. Mikäli sinulla on tarve tehdä tilassa etukäteisvalmisteluja varaathan myös siihen aikaa! Tilaan pääsee vasta kun oma varauksesi alkaa ja tila tulee olla tyhjä ja siivottu, kun aika päättyy.

AirBnB yöpyminen: tila varataan kiinteällä 46€ hinnalla /23h. Saapumisaika klo 13.00 ja lähtöaika seuraavana päivänä klo 12.00. Yöpymisen yhteyteen on mahdollista varata myös aamiainen, ruokailuja tai muita lisäpalveluja erillismaksusta.

AirBnB booking: fixed price 46€ /23hours. Arrival at 13.00 pm, checkout next day at 12.00 pm. Extra services available at additional price, choose them together with booking.

Huoneen koko n 12 m2