Siirry suoraan sisältöön

Kiipeilyseinä

10,00 /tunti

Korkeus n7,5 m

Automaattivarmennus, mahdollisuus myös omatoimiseen yläköysikiipeilyyn, 2 reittiä

Turvavaljaat ja opastus sisältyy hintaan. Käyttö alle 18v huoltajan suostumuksella, alle 16v valvovan aikuisen seurassa.

Valitse aika kalenterista

Tuunaamon erikoisuus on sertifikaattien mukaisesti rakennettu ja testattu Trublue automaattivarmennuksella varustettu ulkokiipeilyseinä. Rataa voi vuokrata erikseen tai mikäli tarvitsee myös sisätiloja, niin muiden tilojen kanssa yhdessä. Wc on aina kuitenkin käytössä Tuunaamon aulassa. Rata on käytössä ympäri vuoden, mutta huomioitavaa on, että talvella pakkasraja käytölle kuivalla säällä on -10 astetta. Automaattivarmennuksen kiinnikkeisiin on mahdollista sitoa myös yläköysikiipeilyyn tarvittavat köydet. Tällöin köydet ja osaaminen pitää löytyä vuokraajalta.

Rataan on rakennettu 2 eri reittiä, punainen ja musta. Helpointa on kiivetä käyttäen kaikkia otteita 🙂

Radan tuntivuokraan sisältyy opastus, valjaiden lainaus ja radan omatoiminen käyttö opastuksen jälkeen. Alle 18-vuotiailla tulee olla vanhempien suostumus kiipeilyyn. Aikuisille ja lapsille on omat valjaansa.  Alle 16-vuotiailla tulee olla mukana aikuinen, joka toimii varmistajana ja valvoo radan käyttöä. Painorajat automaattivarmennukselle ovat min 10kg/max 140kg.

Ratavarauksen yhteydessä on mahdollista varata lisäpalveluna myös tarjoiluja tai mahdollisuus ulkogrillaukseen.